Всичко в живота започва с бяла неутралност и чистота. Петя Георгиева полетя на "бели крила" за първата си самостоятелна песен след поредица от успешни стъпки в музикални конкурси и формати. 
 
"Това е първата ми песен, да участваш в музикални формати е голямо предизвикателство - лишавала съм се от много неща. За мен музиката е смисълът на живота ми", каза за Bulgaria ON AIR певицата Петя Георгиева, по-известна с артистичния псевдоним Petia G.
 
Тя разказва, че талантът й бил забелязан още от 5-годишна възраст в детската градина, но родителите й решават да я запишат в хор чак в трети клас.
 
"Ударните инструменти ми помогнаха да бъда ритмична. В клипа на "Бели крила" участва Теодор Цветков, който участва в много благотворителни кампании. Той има рекорд на Гинес за 10 км, преплувани с една ръка", разказа още Петя.
 
Тя е приета да следва в НБУ с преподавател Етиен Леви.
 
"С него се познаваме, радваме се, че ще работим заедно. Като артист трябва да изпълнявам музика от всички стилове, но най-близко до мен е поп музиката с леко латино звучене. Родителите ми ме подкрепят, винаги са го правили", посочи Петя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase