Pixabay

Август е горчив месец – точно когато намерим летния си ритъм и свикнем с жегата и влажността, лятото започва да приключва. Трябва да помислим за новия сезон, независимо дали ще ходите на училище, или се връщате към нормалната си работна среда. Това винаги е трудно и тъжно преживяване, а тази година ще е още по-тежко.

 
Пандемията ни попречи да се насладим пълноценно на топлите месеци и някои от нас дори пропуснаха почивката си на морето. От една страна, нямаме търпение тази година да приключи, но пък от друга – искаме още малко слънце и високи температури.
 
За щастие, пълнолунието на 3 август ще ни предостави още един шанс да си направим красиви спомени това лято. Докато последното подобно събитие постави кариерата, самодисциплината и амбициите ни под микроскоп, този месец Луната ще ни накара да се замислим дали не спазваме правилата прекалено много.
 
В понеделник пълнолунието ще е в знака на Водолей, който е управляван от интелектуалния елемент на Уран. 
Представителите на тази зодия са склонни към по-бунтарския начин на живот и отхвърлят всичко, което е общоприето. Когато Луната навлезе в този знак, всички ние ще усетим енергията му и това може да ни подтикне да се отпуснем малко повече от обикновено.
 
Какви промени още ще донесе Пълнолунието, четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Коментари Напиши коментар

4

Лунатик

преди 1 седмица

Пълнолунието през август ще донесе ...
Оставка!
Или по скоро следващото, когато депутатите си напекат някои части на тялото и се домъкнат отново в сф.

3

Шопо

преди 1 седмица

Това на снимката Алекс Петканова ли е ???

2

Анонимен

преди 1 седмица

Още една неграмотна се е навила да произвежда текстове за без пари.