БГНЕС
Ева Лонгория винаги е била любител на храната. Един бърз поглед върху профилите ѝ в социалните мрежи може да покаже как тя си прави портокалово сорбе, приготвя си яйца и вкусно пилешко месо. „Готвя от 20 години и може да не съм професионален готвач, но се справям доста добре“, казва тя пред „Women's Health“. 
 
Актрисата добавя, че не се ограничава и слага всякаква храна на масата си. Определя се като пътешественик в кухнята, тъй като залага на ястия от различни култури. Тя се опитва да превърне хапването в забавление, което да ѝ достави удоволствие, независимо дали яде бургер или салата. 
 
„Не изпитвам вина за нито едно ястие“, казва тя. Звездата споделя какво яде всеки ден и какво приготвя сама. 
 
Закуска
 
Напоследък Ева прекарва голяма част от времето си в Мексико, което означава, че се отдава на местните храни. Според нея, закуската е много важна в тази част на света и хората предлагат различни ястия всеки ден. Понякога самата тя приготвя закуската за семейството си. 
 
„Ставам рано сутрин, взимам тесто и започвам да правя домашни гевреци“, казва звездата. Често на масата присъстват и кроасани, които Лонгория се е научила да прави след професионален готварски курс. Тя е прекарала 18 дни под вещото обучение на професионалисти, където е усъвършенствала всеки един детайл.

 
Още за диетата на Ева Лонгория четете в Tialoto.bg 
 
 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase