Pixabay
fallback

Освен вкусните палачинки и бухтички за закуска, много хора често похапват сладичко с кафето. Независимо с повод или без повод, домашната бисквитена торта е сто пъти по-хубава от тази в магазина. 

 
Ако искате да разнообразите малко, може да замените обикновеното нишесте или готовия крем на прах, който купувате, с маскарпоне и шоколад. Ще получите една приятна смес, с която торатата ще има по-лек вкус. 

Ето какви продукти са ви обеходими за днешната ни рецепта: 
 
- 300 г маскарпоне; 
- 300 г бял шоколад; 
- пакет маслени бисквити; 
- пакет какаови бискивити; 
- 200 мл прясно мляко; 
- 1 чаена чаша орехи; 
- шоколад и какао за украса. 

Всички продукти за рецептата ще откриете ТУК. А как да я приготвите прочетете в Tialoto.bg 

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 3 години

Бисквитите са с палмова мазнина.Ако сте луди,купувайте ги.Да не говорим за бутер тестото.Там колко палма има,не е истина.Е как иначе 14 тона ще се оползотворят,ако не на гърба на мат'ряла.Въпросът е кой внася тая отрова и защо Агенцията по храните си затваря очите.

1

Маска рпоне

преди 3 години

И тортата се яде с маска, задължително.

fallback