Освен вкусните палачинки и бухтички за закуска, много хора често похапват сладичко с кафето. Независимо с повод или без повод, домашната бисквитена торта е сто пъти по-хубава от тази в магазина.
Ако искате да разнообразите малко, може да замените обикновеното нишесте или готовия крем на прах, който купувате, с маскарпоне и шоколад. Ще получите една приятна смес, с която торатата ще има по-лек вкус.
Ето какви продукти са ви обеходими за днешната ни рецепта:
- 300 г маскарпоне;
- 300 г бял шоколад;
- пакет маслени бисквити;
- пакет какаови бискивити;
- 200 мл прясно мляко;
- 1 чаена чаша орехи;
- шоколад и какао за украса.
Всички продукти за рецептата ще откриете ТУК. А как да я приготвите прочетете в Tialoto.bg
Източник: Tialoto.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
2
Анонимен
преди 3 годиниБисквитите са с палмова мазнина.Ако сте луди,купувайте ги.Да не говорим за бутер тестото.Там колко палма има,не е истина.Е как иначе 14 тона ще се оползотворят,ако не на гърба на мат'ряла.Въпросът е кой внася тая отрова и защо Агенцията по храните си затваря очите.
1
Маска рпоне
преди 3 годиниИ тортата се яде с маска, задължително.