Снимка: БГНЕС
fallback
Amazon.com Inc. обяви, че ще разкрие допълнително 1000 работни места в Ирландия през следващите две години. Това съобщи в понеделник ирландската телевизия RTE.
 
Новите позиции ще включват различни инженерни и специализирани работни места. Технологичният гигант планира през 2022 г. да отвори и свой нов кампус.
 
"Наблюдаваме скок в търсенето на облачни услуги в Ирландия и в световен мащаб и сме щастливи да добавим хиляда висококвалифицирани работни места, за да можем да продължим да помагаме на нашите клиенти за иновации, особено в този труден момент, както и да работим за изграждането на силна цифрова икономика в бъдеще", посочи пред RTE изпълнителният директор на Amazon.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

И най-важно:

преди 3 години

Дитер Рамс има свойте десет закона на дизайна и те са върха! Супер са! Обаче: Нулевия закон на дизайна е този, който съвременните дизайнери забравят: Закон 0 - Не можеш да решиш проблем със същия начин на мислене, който го е създал! Срещу десетте закона допиши винаги да се проверява посредством нулевия закон!

8

И като знаеш:

преди 3 години

Че е направено от човек с някаква функция да знаеш, че може и да се разруши от човек! Както и стана де!Едва ли има човек дето да познава основите на дизайна по-добре от мен, ама пробвай се!В смисъл, влизаме в една епоха на свят разкъсван от стихий и недостиг и пилеене на ресурси!Старите дизайни си отиват, а кой болен кой не, кой богат, кой беден го решава нещо друго!

7

Определение:

преди 3 години

Дизайн - проектиране и създаване на обект или система с намерение за функция!Продукти на антропоморфен дизайн са включително и християнството и исляма и Сакскобургите! Обаче не и скандинавския пантеон! Отговорът е много особен защо не са!

fallback