Снимка: istock
fallback

Продукти:

450 г микс от рукола и маруля
400 г варен нахут, отцеден
350 г черни маслини
400 г маринован артишок от буркан, отцеден
150 г риба тон от консерва, отцедена
225 г паста, сварена и отцедена
1 краставица, нарязана
250 г чери домати на половинки
300 мл салатен дресинг по избор или на вкус
 
Приготвяне:
 
Сварете пастата в подсолена вода. Подгответе останалите зеленчуци, като ги отцедите и нарежете. Смесете всички съставки в голяма купа за салата и разбъркайте добре след овкусяването с дресинга.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Щерю

преди 3 години

Месото от риба тон - пълно с живак и тежки метали. Една печена речна пъстърва е далеч по- вкусна..

2

До 1

преди 3 години

По-скоро ще е по вкуса и възможностите на Деса фърст лейдито. Ако на Радев не му харесва да вдига юмрука.....

1

Анонимен

преди 3 години

Скъпичка рецепта, явно ще да е за герберуги и крадци около полиглота.

fallback