Продукти:
450 г микс от рукола и маруля
400 г варен нахут, отцеден
350 г черни маслини
400 г маринован артишок от буркан, отцеден
150 г риба тон от консерва, отцедена
225 г паста, сварена и отцедена
1 краставица, нарязана
250 г чери домати на половинки
300 мл салатен дресинг по избор или на вкус
Приготвяне:
Сварете пастата в подсолена вода. Подгответе останалите зеленчуци, като ги отцедите и нарежете. Смесете всички съставки в голяма купа за салата и разбъркайте добре след овкусяването с дресинга.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
3
Щерю
преди 3 годиниМесото от риба тон - пълно с живак и тежки метали. Една печена речна пъстърва е далеч по- вкусна..
2
До 1
преди 3 годиниПо-скоро ще е по вкуса и възможностите на Деса фърст лейдито. Ако на Радев не му харесва да вдига юмрука.....
1
Анонимен
преди 3 годиниСкъпичка рецепта, явно ще да е за герберуги и крадци около полиглота.