БГНЕС
fallback

Иън Сомърхолдър и Ники Рийд определено попадат в графата за най-добра холивудска двойка. Те започват да се срещат през 2014 година и романсът им бързо се превръща в нещо сериозно. Двамата не се притесняват да показват любовта си публично и често споделят общи снимки в социалните мрежи. Само шест месеца след като започват да излизат, Иън предлага брак на Ники. 

 
„Те бяха приятели много дълго време. Винаги са се привличали, но никога не бяха свободни по едно и също време“, казва източник пред Us Weekly. Въпреки че много от феновете сметнаха предложението за брак като прибързано решение, Сомърхолдър и Рийд бяха на друго мнение. Те се ожениха на тайна церемония през април 2015 година в Малибу пред своите най-близки приятели и роднини.
 
Оттогава звездите често са засичани на ваканции или на светски събития, където не крият по никакъв начин любовта си. През 2017 година те посрещнаха и първородната си дъщеря Бодхи Рийд Сомърхолдър. Историята на връзката между Иън и Ники е доста интересна и често интригува техните фенове.
 
Началото
 
Не е много ясно кога точно Рийд и Сомърхолдър се запознават, но мнозина смятат, че е чрез общите им приятели. Сред тях е и Нина Добрев, която се срещаше с актьора от 2010 до 2013 година. Заговори се, че двамата дори обмислят сватба, но дотам така и не се стигна. Нина е доста близка приятелка с Ники и двете даже участваха в обща реклама за здравната система в САЩ. 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от iansomerhalder (@iansomerhalder) на Май 17, 2020 в 10:43 PDT

 
Когато Иън и Ники започнаха връзка, феновете на Добрев веднага обвиниха Рийд, че е предала приятелката си заради мъж. Канадската актриса с български корени побърза да опровергае слуховете и заяви, че все още е доста близка със съпрузите. „Не мисля, че има нещо странно. Мисля, че е чудесно. Защо всички да не сме приятели?“, каза Нина пред Анди Коен.
 
Още за любовната история на Иън Сомърхолдър и Ники Рийд четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

АнонимеН

преди 3 години

МНОГО ИЗВЕСТНИ ГЕЙОВЕ ЗА ПРЕД ОБЩЕСТВОТО СИ ИМАТ ДОРИ ЖЕНИ

2

Totenkopf

преди 3 години

Наистина се чудя кой ви плаща заплатите за писането на такива шашкънии, май от едно чуждо посолство бяха, а?

1

Анонимен

преди 3 години

Не е за вярване, но и Хъмфри Стогбарт и Саскиа Гугенхайм станаха гаджета. Също и хиляди други хора, за които никой не е чувал.

fallback