Pixabay

Въпреки че извънредното положение продължава да се удължава и не се знае кога точно ще приключи, лятото е тук и трябва да помислим за промяна в гардероба си. Магазините вече са отворени, а новите колекции са изложени на щандовете. Топлите месеци са подходящи за леки дрехи, които да ни осигуряват прохлада, но в същото време да изглеждаме стилни.

Затова един от задължителните артикули в гардероба на всяка жена е лятната дълга рокля. Тя винаги може да подобри настроението ни и да ни накара да се чувстваме още по-красиви. След месеци небрежен престой в домашно облекло, необходимостта от стилни облекла е по-съществена от всякога.
 
Лятната рокля е най-правилното решение за сезона, независимо дали сте поканени на официално събитие или излизате на среща с приятели. Хубавото е, че подобни дрехи са на достъпни цени, което превръща тяхното притежание в задължителна задача. Тази година стилът е доста опростен, но в същото време е прекрасен.

Бяла рокля
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Vero Moda Kortrijk (@veromoda_kortrijk) на

 
Една бяла рокля може да изглежда доста обикновена, но пък точната за разрешаването на летните модни проблеми. Тя не само е подходяща за всеки повод, но позволява и безкраен избор от аксесоари. Изберете бели или цветни маратонки, допълнете визията с лятната си чанта и бялата ви рокля ще изглежда още по-добре.
 
Прерийна рокля
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от blancheporte (@blanche_porte) на

 
Ако ви е трудно да преминете от пижамата към официалната рокля, то този тип е точно за вас. Прерийните рокли ще ви накарат да се почувствате като у дома си, въпреки че сте на събитие с още стотина гости. Тази година заложете на флоралните щампи, които са подходящи както за дълъг, така и за къс модел. Завършени с големи или без ръкави и кръгли деколтета, тези леки памучни и прохладни рокли са перфектни за лятото.
 
Още за тенденциите в роклите това лято четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase