Снимка: Красена Ангелова, NOVA
fallback
Актьорите Ралица Паскалева и Димо Алексиев са водещите на втория сезон на "Игри на волята: България". Те ще заменят Александра Сърчаджиева.
 
По време на целия сезон Ралица и Димо ще бъдат близо до всичките 24 участници, не само по време на битките, но и извън арената, за да покажат интересни моменти за феновете на формата.  
 

Димо има задачата като спортист и мъж да коментира всички битки и да следи за спазването на правилата, а Ралица ще въведе зрителя в аналитичните коментари за взаимоотношенията между участниците. Тя ще е на чело на съветите на племената, на които ще бъде обърнат силен акцент през предстоящия сезон.

 
"Игри на волята: България" е формат, който изисква да имаш не само силно тяло, но и да имаш наистина силен дух. Аз съм човекът, който трябва да коментира всички битки в това своеобразно състезание. Гледам ги отблизо и мога да кажа, че се изисква доста хъс, умения и отборна игра, за да се преминат всички препрятствия. Съблюдавам от първа линия дали играчите са честни и спазват всички правила", сподели Димо Алексиев и обеща да е строг, но справедлив съдия.   
 
"За мен и за Димо новото амплоа е предизвикателство, защото нито аз, нито той до момента сме били водещи на телевизионно предаване. През сезона аз ще водя по-личните разговори с участниците и ще следя техните взаимоотношения. Кой е победил, кой е загубил, как се чувстват. Обещавам да задавам много въпроси", допълни Ралица Паскалева. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Роси

преди 3 години

Нагласено от всякъде то от самолет се вижда поне малко да се прикрият

11

Анонимен

преди 3 години

Преди 1-2 дни в социална мрежа имаше снимки от свинщината, която са оставили край морето и защитената зона на снимките на предаването.

10

Анонимен

преди 3 години

Някой гледа ли изобщо такива "шоута"?

fallback