Снимка: Istock
fallback

Продукти:

300 мл течна сметана за разбиване
1 консерва подсладено кондензирано мляко
100 г стафиди
100 мл коняк
1 опаковка какаови бисквити
100 г орехи, може и карамелизирани
 
Приготвяне:
 
Накиснете стафидите в коняка за 30 минути. Разбийте сметаната и прибавете към нея кондензираното мляко. Разбъркайте добре. Натрошете бисквитите на по-едри парченца, както и орехите. Прибавете ги към сместа, като може да сложите и малко от коняка на стафидите. Отново разбъркайте и прехвърлете сместа в подходящ съд, който да сложите във фризера за 5-6 часа.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback