IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 15 – 21 юни, изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Овен
 
Наблюдавайте внимателно събитията, на които присъствате и в които участвате и ги анализирайте. Не отказвайте помощ, но и не прекалявайте със саможертвите. Ако имате намерение да уреждате някакви търговски сделки, направете го през първата половина на седмицата. Постарайте се при контакти с непознати да не показвате най-лошите страни на характера си. През втората половина на седмицата заниманията ви ще са свързани с оформяне на доста документация. Структурирайте бъдещите си планове и го направете самостоятелно. Не прекалявайте с покупките, придържайте се към бюджета, който сте си определили предварително.
 
Телец
 
Направете усилие и се отървете от старите чувства и преживявания, които ви пречат. Да си злопаметен не е най-доброто човешко качество и, ако забравите старите обиди, старите разочарования и старите противоречия ще си направите голяма услуга. Ще разтоварите психиката си и ще напреднете с най-смелите си идеи. Проблемите в началото на седмицата ще са предимно финансови. Вероятно ще се наложи да се откажете от някои предпочитани от вас удобства за сметка на професионалния напредък. След навлизането на Меркурий в ретроградно движение е желателно да отделите време за повишаване на знанията и подобряване на уменията си. Нови хора ще се появят в живота ви. Присъствието им ще бъде за вас втори шанс за осъществяване на замисли, които преди време са ви затруднили.
 
Близнаци
 
Голяма част от събитията през тази седмица ще са изненадващи, което означава, че трябва да сте предпазливи в действията си и най-вече в онези, свързани с работата и финансите ви. Ще повишите работоспособността си, ако промените обстановката, в която пребивавате или поне се опитате да я разнообразите с леки подобрения на интериора. Освободете се от всичко, което ви действа потискащо, включително и от хора, в чието присъствие не се чувствате добре. Не отказвайте помощ на приятели, намиращи се в затруднено положение. Ще сте по-успешни, ако сте по-самостоятелни. Не се подвеждайте по чужди съвети и не харчете безконтролно, особено след като Меркурий, вашият управител, премине в ретроградно движение.
 
Рак
 
Единственият фактор, който би могъл да попречи на успеха ви през тази седмица, ще е липсата на мотивация. Нямате причини да се съмнявате в уменията си, интуицията ви също ще е силна, така че предпоставките за напредък са налице. Приемайте чуждите препоръки само като възможност за ориентация, а не като задължителна норма. Не отлагайте важните задачи и не се опитвайте да ги прехвърлите на някой друг. Приходите ви през текущия период ще са пряко свързани с проявената от вас отговорност и изпълнителност. Любовните отношения ще са окуражаващи. Наслаждавайте им се без да ги обсъждате дори с най-близките си приятели.
 
Лъв
 
В началото на седмицата ще се наложи да се справите с някои непредвидени затруднения. Ежедневието ви изведнъж ще излезе от първоначалното си русло и на моменти ще се чувствате като в безизходица. Всъщност, ситуацията съвсем няма да е толкова критична и ще се справите, ако се освободите от собствените си страхове. За подобряване на настроението може да си организирате шопинг-разходка с някои дребни покупки, но без да прекалявате и без да се увличате в разходите. В края на седмицата избягвайте рисковите ситуации от всякакъв характер и особено онези, които биха могли да навредят на здравето ви като некачествени храни, екстремни спортни занимания, силни и енергизиращи напитки. Шофирайте разумно, спазвайте правилата и не прекалявайте с високите скорости.
 
Какво да очакват останалите представители на зодиака, прочетете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase