БГНЕС

Безспорно Джони Деп бе един от най-обичаните актьори, който спечели куп фенове с чара си от филми като „Защо тъгува Гилбърт Грейп“, „Едуард Ножиците“, „Конникът без глава“, „Аризонска мечта“, „Карибски пирати“...

След доста бурни връзки, той се кротна при френската актриса и певица Ванеса Паради, с която създаде семейство. Макар и двамата да не узакониха връзката си, те отгледаха две деца.
 
След дългогодишна връзка двамата поеха по различни пътеки, тъй като Деп реши, че е намерил любовта в лицето на актрисата Амбър Хърд и дори сключи брак с нея, но уви – той завърши злополучно.
 
По време на пандемията една от най-големите холивудски звезди нямаше време да почива, тъй като точно тогава се води и делото му срещу известни издания, които го нарекоха „домашен насилник“.
 
Изданията всъщност цитираха Амбър Хърд, която твърдеше, че Деп бил насилник и настъпи зрелищният развод между двамата. Заради обвиненията холивудският любимец загуби част от феновете си, както и много роли.
 
Оказа се обаче, че може би не той е бил причината за лошите отношения в семейството. Актьорът получи подкрепата на много от колегите си, както и бившите си приятелки, сред които Уинона Райдър и Ванеса Паради. Също така излязоха и записи от семейни психосеанси, от които става ясно, че не той е причинил физическо насилие над Хърд, а тя го е наранила.
 
Така плочата се обърна и много от феновете на актрисата се отрекоха от нея, нарекоха я „токсична“ и поискаха тя да не участва в продължението на сагата „Аквамен“, където играеше една от главните роли.
 
И въпреки пандемията, делото за клевета срещу вестник „The Sun“ и NGN продължава да се води, а съвсем скоро стана ясно и че съдът ще включи към него и гледната точка на бивш служител на Амбър Хърд, съобщи „The Guardian“.
 
Кейт Джеймс е бивш личен асистент на Хърд и според нея никога не е виждала признаци на физическо насилие върху шефката си.
 
Още за злополучните любови на Джони Деп четете в Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase