Снимка: IStockphoto

Времето навън става все по-топло, така че знаете какво означава това – време е да извадите ярките сенки, основите със сияйно покритие и екстра блестящите гримове. Въпреки че лятото на 2020ще е по-различно от досегашните, то определено не е отменено. Стоенето вкъщи е идеалното време да експериментирате и да пробвате различни нюанси върху лицето си.  

Защото, когато излезете навън, трябва да успеете да привлечете внимание само с определени части на лицето. Тъй като маските в затворени пространства може да останат за дълго време, това лято тенденциите в гримирането са по-ярки цветове за очите и по-леки за устните. 
 
За тези, които вече са фенове на очната линия, преминете на следващото ниво като създадете едно остро котешко око. Ако пък сенките са вашите любимци, пропуснете ефирното излъчване и се насочете към смел матов нюанс. Що се отнася до останалата част от лицето ви, зачервените бузи или ефекта „целуната от слънцето“ винаги са безупречни възможности. 
 
Ето някои звездни съвети за тазгодишния ви летен грим: 
 
1. Целунати от слънцето
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от NAM VO✨GLOW⚡️SKIN (@namvo) на

 
Блестящата кожа винаги е добра идея, но нищо не казва лято повече от ефекта „целуната от слънцето“. Гримьорката Нам Во знае, че това ще е един от трендовете на това лято и го прилага на всеки от клиентите си. 

Още идеи за летен грим вижте в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase