Близначките Алекс и Влади успяха отново да изненадат феновете си. Във видеото към новата им песен "Нямаш право" двете са напълно преобразени, а визията им предизвика много положителни коментари. Парчето бързо се издигна към първото място. 
 
"Песента е вдъхновена от всички хора, които по някакъв начин се чувстват по-наранени, недостъпни. Имахме много време да мислим за нова музика. Влади даде много яки идеи", сподели Алекс в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Приятелят на Алекс също е част от видеото. По време на снимките той получава травма в капачката на коляното, но и това не го спира да продължи.
 
"Музиката ни помага във всяка една трудност. Тази ситуация ни повлия позитивно. В тази песен има много позитивна енергия, има много сила. Много хора ни писаха, че са се заредили с положителна енергия с нея", допълни Влади. 
 
Заедн ос първия си албум близначките раздадоха и маски на феновете си. "Решихме да помогнем, защото тогава имаше липса на маски", отбеляза Влади.
 
Песента "Нямаш право" е втори трак от албума, който ще е втори за момичетата.
 
"Новият албум се казва 100%. За нас е голямо предизвикателство да създадеш нов албум, защото ти трябва да надградиш, трябва да се предизвикаш, за да бъдеш различен. Ще бъдат 7 песни. Вече имаме и готови парчета", обясниха двете.

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 9 месеца

Извънредно големи тъпотии и простотии!

6

11

преди 9 месеца

Тез па кифли отде изскочиа и що са си сложили дупетата на устите?

5

Нещастин

преди 9 месеца

Тея да заминават там по банановите държави от дет им е корена