fallback

Съботният бис тази седмица отива за борещата за известност габровка Ваня Великова. Едва ли на някой му говори нещо това име, но тя пък си има самочувствие, а и успя да пробие до телевизията.

Ваня е пореден пример как може да бъдеш известен с известността си. Тя привлече някакво внимание с факта, че си инжектира сама хиалурон в устните си. Дали защото това е процедура, която не се препоръчва в домашна обстановка, но в началото на годината тя става герой и в национален ефир. Може би заради плашещите снимки, които пуска в социалните мрежи.

Тя е фризьор и певица и само няколко дни по-късно пуска парче, в което възхалява смелостта да помпа сама устните си, както и че в живота може и без мъж. Според нея предизвикала фурор с песента, но е твърде вероятно този фурор да се е ограничил до родата. Независимо, че пак в национален ефир правят реклама. За милионите, които разбират за първи път, песента се казва "Мога и сама". Със сигурност никога няма да стане хит, но откъм визия е истинска гротеска - певицата, в ролята на лирическа героиня, го играе независима милионерка, която се справя без мъже. В клипа се появява момък, който изглежда анорексичен на фона на бухналата Ваня - и като килограми, и като прическа.

Ваня обаче е убедена в хитовото си парче, дори Азис я поздравил. И през януари заявява, че ще изжади - турбо хит. И ето, няколко месеца по-късно той е факт, носи името "Давай, мило". Нито е турбо, нито е хит - музика, сякаш излязла от гараж в средата на 90-години на миналия век, елементарни рими и о, изненада - още по-нелеп клип и от първия.

Ето го началото:

"Давай милионерче мило
Скъпи дрехи и коли
Във замяна получаваш
Милото МИ"

Тази вулгарнорст е пресъздадена с перфектна пошлост във видеото, в което лирическата героиня мачка гърдите си, а незнайно защо милионерчето е по червени слипове и опипва съдържанието в тях. Евтиният клип продължава в същата стилистика до края, а ако това нещо има режисьор и оператор, хубаво е никога да не споменават, че стоят зад него.

Продължаваме с Андреа, която за кратко се опита да отнеме функциите на ген. Мутафчийски и атакува своя вече бивш спътник в живота Кубрат Пулев. Тя изкара на показ изневери на Кобрата, нелицеприятни разговори помежду им, а за финал пусна и дори документ как Пулев купил апартамент на любовницата си.

Историята надхвърли границите ни и се пренесе на Острова, където таблоидите охотно я разказаха. Както е известно Кубрат го чака мач с британеца Антъни Джошуа, а всеки удар под пояса срещу българина е добре дошъл. И Андреа им поднесе на тепсия житейска история, в която се преплитат обещания, лъжи, изневери.

Пулев засега запазва мълчание след разкритията, докато Андреа пуска някакви странни клипчета, на които си показва задните части в центъра на София. За кратко се появи и нейна снимка с подути и насинени устни, като не става ясно дали Кубрат се е срещнал с нея или пък всичко е част от нов клип.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on May 17, 2020 at 1:56pm PDT


Колко от вас си спомнят, че актрисата Нона Йотова е била избрана за депутат? Със сигурност не е от най-активните сред народните избраници, но пък жената до ген. Богомил Бонев напомни за себе си след атака към продуцента Маги Халваджиян в парламента. Повод стана завършилия вече формат "Като две капки вода", в който бе допусната публика в студиото. Нона поиска глоба за продуцента, защото сред хората имало и такива без маски и нарушили епидемичната обстановка. Самият Халваджиян разясни, че били спазени всички изисквания и публиката била под разрешения капацитет от 30%.

От шоуто заподозряха, че атаката на Йотова се дължи заради нейно участие в "Капките"

"Мисля, че госпожата депутат ни се сърди, откак благодарение на "Капките" стана ясно, че не може да пее. Но не сме виновни ние, в този формат се пее на живо. Затова пък сега е в парламента, представителка на столетницата. Дотук предимно правеше селфита. И те не й се удават особено. По-скоро са в графата скеъри, отколкото секси. Но ето, може би най-сетне Нона намери призванието си - ще подава сигнали от високата трибуна. Това вече категорично оправдава заплатата й, кво?", написа пиарката на шоуто Ани Халваджиян.

Продължаваме с добрата новина, че най-после 100 Кила завърши училище. Той завърши средното си образование, но и той попадна във Випуск 2020, който не завърши нормално, а абитуриентския бал засега е мираж. Рапърът завърши 4-та сменно-вечерна гимназия "Отец Паисий" в София.

Пандемията донесе много промени в живота ни, не е изключение от това правило и фолкпевицата Анелия. Тя призна пред Николаос Цитиридис, че ще слага на трапезата си био продукти от собствена градинка. Ако си мислите, че певицата има мазоли от дръжката на мотиката - грешите. Тя си наела градинар, който се грижи за лехите с домати, чушки, краставици. Сега големият дерт на Анелия не било кога ще почнат участията и ще пее отново в клубовете, а дъждовете - да не провалят засадената реколта. Притеснява се покрай проливните дъждове да не падне и градушка.

Преминаваме към нейната колежка Луна, която по някаква странна причина продължава да гастролира в риалити предавания. С какво е интересна за публиката остава загадка, може би с налудничавото й поведение в ролята на "Луна президент" или пък заради чувството й за хумор, което трудно може да разсмее някого. Факт е обаче, че за годините си, които в никакъв случай не са под 40, както тя се опитва да ни залъже, изглежда добре. Тайната на нейната фигура се дължала на глад. Певицата не хапвала с дни и карала само на течности. От години Луна не близвала сол, захар, месо и много рядко си позволява риба.

Завършваме с една хубава новина. Актрисата Весела Бабинова обяви, че ще става майка. Любопитното е, че Бабинова е кума на Луиза Григорова, която също е в напреднала бременност и се очаква да роди в края на лятото.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

79

само Ванчето да беше

преди 3 години

Ами те масово са или като Ванчето или са разни изнежени йога-***. В тази измислена държава друго вече няма

78

Анонимен

преди 3 години

Ами уж я плюете а й направихте грандиозна услуга Всички цъкнахме да видим върха на простотията и видеото й сега е с 65к гледания :D

77

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 3 години

ТЕЗИ ДЖУКИ ПРЕДИЗВИКВАТ НАПЪН ОТ ПОВРЪЩАНЕ.

fallback