IStockphoto

След Плутон, Венера – планетата на любовта, хармонията и финансите, забавя своя ход и става ретроградна. Това започна на 13 май и ще продължи до 26 юни.

Тъй като тя се свързва главно с отношенията, не е изключено при някои да настъпи хаос. Някои представители на зодиака ще загубят стабилността във връзката си или ще търсят нови хоризонти. Но тъй като не е препоръчително да се правят важни решения до края на следващия месец, е по-добре всеки да преосмисли чувствата си и да не прави прибързани стъпки. Има вероятност някои да се върнат към стари партньори или конфликти.
 
Планетата влияе и върху финансите, затова по време на ретроградното ѝ движение не бива да се правят скъпи покупки.
 
Ето какво да очаквате от ретроградната Венера според вашата зодия:
 
Овен
 
Искате да бъдете разбрани, но не всички могат да прочетат мислите ви. За да избегнете срив в комуникацията с околните, изразявайте се по-ясно и не бъдете твърде критични.
 
Телец
 
Ако не сте сигурни накъде отива връзката ви, обърнете повече внимание на половинката и разберете как се чувства. Вместо да обвинявате и драматизирате, говорете открито и излейте чувствата си.
 
Близнаци
 
Въпреки че търсите нещо по-сериозно, периодът предполага само флиртове. Отпуснете се и не обещавайте неща, които не можете да изпълните.
 
Рак
 
Вие се раздавате твърде много за хората и на моменти се чувствате недооценени. Време е да промените това, като помислите за себе си. Работете в екип, а не самосиндикално, за да успеете.
 
Лъв
 
В момента ви е писнало от хорското мнение. Искате да поемете живота в свои ръце и правите това, което ви прави щастливи. Все пак не забравяйте да послушате разума си, защото ретроградната планета носи хаос.

Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase