БГНЕС/ IStockphoto
fallback

Мерил Стрийп е една от звездите на Холивуд, на които годините сякаш не личат. В едно от своите интервюта тя споделя, че има три неща, които ни правят щастливи – любовта, сексът и храната. 70-годишната актриса, която има три дъщери разкрива, че никога не е спазвала диети, а по-скоро природосъобразен начин на живот.

Когато е под напрежение и има нужда от енергия, Стрийп си похапва малко вредна храна или някой сладкиш, но гледа да не прекалява. Разкрива, че обожава маслени сладки, които приготвя с мармалад по средата.
 
Ето и какво ви е необходимо за любимия десерт на актрисата:
 
Накъсвате леко омекналото масло и в купа го разбивате заедно с меда и ванилията. Добавяте брашното и бадемите и бъркате с миксера докато се получи хомогенно тесто. 
 
Разделяте тестото на четири части и всяка поставяте във фолио. Оставяте ги в хладилник за около 2 часа. 
 
Разточвате тестото и изрязвате с подходящи форми. Хубаво е една от частите да е с дупка по средата. Но може и да изрежете обикновени кръгчета или сърчица, които после да слепите със сладкото. 

Как да приготвите сладките на Мерил Стрийп четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

белот

преди 3 години

А защо само с купи, спатии, кари, няма ли да сложи.

3

Анонимен

преди 3 години

Дяволско изчадие, защитничка на педофилията и сескуалните престъпления, първа приятелка на Полански и Уайнстайн.Да кипи в казана ВОВЕКИ ВЕКОВ! АМИН!

2

свинята

преди 3 години

дори аз няма да ги вкуся, щом по рецептата на защитничката на педофили като Полански!!

fallback