БГНЕС

Адел направо взриви социалните мрежи със снимка по случай 32-ия си рожден ден. Това беше и първата ѝ публикация за тази година, но чакането със сигурност си заслужаваше. Изпълнителката напълно е променила визията си и успя да свали близо 45 кг през последните няколко години. След раздялата със съпруга си, звездата заяви, че започва да обръща повече внимание на себе си и иска да промени формата на тялото си.

Е, усилията ѝ се увенчаха с успех и това не остана незабелязано от звездните приятели на Адел. Криси Тейгън и Рита Уилсън изразиха възхищението си и написаха, че изпълнителката изглежда чудесно. Снимката за рождения ден обаче започна и онлайн дебати дали фигурата на Адел трябва да се обсъжда толкова много, или е по-добре да се вгледаме в таланта на певицата.
 
Един от яростните защитници на Адел е личният ѝ треньор Пийт Герасимо. Той работи с изпълнителката в продължение на четири години докато тя живее в Лондон. Отношенията им приключват през 2016, когато тя се мести в Лос Анджелис. Той говори пред „Insider“ и дава ценни съвети за трансформацията на тялото и разказва как е помогнал на звездата да отслабне.
 
Според Герасимо, най-важното нещо е да не прибързвате. „Основният ми съвет към всеки, който иска да направи здравословна промяна в себе си, е да се отдаде изцяло на процеса и да бъде търпелив“, казва той пред „Insider“.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Pete Geracimo (@petegeracimo) на

 
Още по темата четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase