Тя е бизнесдама, писателка, телевизионна водеща, носителка на награда „Еми“ и отлична кулинарка. Нейната най-голяма сила е в печивата. Тя е Марта Стюарт и вдъхва живот на позабравени класически рецепти, като добавя по нещо от своя опит, натрупан във кухнята.
Един от най-популярните ѝ десерти за закуска са гофретите с тиква, с които тя често глези семейството си. Но тъй като в момента не е сезонът на плода, ще ви предложим друга идея, разбира се, от известната американка – за пълнозърнести гофрети.
Какво ви е необходимо за сместа за гофрети на Марта Стюарт?
– 3 големи яйца;
– 3/4 кафена чаша бяло брашно;
– 1/2 кафена чаша пълнозърнесто брашно;
– 1/2 кафена чаша овесени ядки;
– половин чаена лъжичка сол;
– 2 чаени лъжички бакпулвер;
– 1 чаена лъжичка сода за хляб;
– 1/4 чаена чаша кафява захар;
– 1 кофичка и половина кисело мляко;
– 3-4 супени лъжици разтопено масло, плюс още малко за намазване.
Как да приготвите фогретите на Марта Стюарт четете в Tialoto.bg
Източник: Tialoto.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
2
Анонимен
преди 3 годиниА тутманик как върти?
1
Додо
преди 3 години"тя е бизнесдама, писателка, телевизионна водеща, носителка на награда Еми и отлична кулинарка."Ивaнка Гъpкова: Незнам откъде си я цапцаросапа и преписала тази сопoлива история, но си пропуснала, че освен всички изредени титли, заложби и таланти, Марта Стюард е и осъден кримилален престъпник за финансови измами, която лежа в пандиза. Това може лесно да се провери, дори и от теб.