БГНЕС
fallback

 

Докато някои звезди изглежда, че имат възможността да забавят времето, то Ева Мендес направо го е спряла. Актрисата е майка на две деца, но изглежда така, сякаш тепърва навлиза в 20-те си години. Тя успя да разбие сърцата на всички жени, когато плени Райън Гослинг, с когото са женени от 2011 година.

Затова Мендес някак си трябваше да се реваншира на нежната част от света и реши да сподели с нас какви са тайните ѝ за перфектна кожа. Тя е била лице на някои от най-известните козметични марки и често е говорила за ежедневната си рутина.
 
Тайните на Ева Мендес за перфектна кожа
 
1. Използва козметични инструменти
 
Ева твърди, че най-добрият трик за свежо лице е използването на микроструйни устройства. През 2018 година тя казва пред Glamour UK, че залага на електрически продукт за лице, който работи с енергийни вибрации чрез положително и отрицателно заредени дискове.
 
Освен това, тя използва и масажор за лице, който ѝ помага да се отърве от подпухналите очи и да отпусне кожата ѝ. „Обичам да го държа в хладилника за допълнително удоволствие“, казва Мендес. 
 
2. Не забравя хидратацията
 
В интервю за Redbook Ева твърди, че най-много обича да използва кокосово масло. Тя добавя, че го прилага върху ръцете, тялото и дори лицето си. По този начин успява да хидратира кожата и да я поддържа по-млада. Мендес обаче добре знае, че правилната грижа за организма рефлектира и върху визията.
 
Още по темата четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да прай, на 50_55 ще стане пергамент. Няма как да се победи природата. Кремове, помади, масла всичко това работи докато има естроген в тялото. После забрави.

1

Бубето

преди 4 години

Ех, това кокосово масло... не е панацея. :)

fallback