Снимка: БГНЕС
fallback

Няколко секунди след като джипът на Кристиан Николов удря фатално колата на Милен Цветков, една жена подава сигнал към спешна помощ. Часът бил 18:12. Тя разказва от първо лице за ужасната катастрофа, но не пожелава да покаже лицето си.

"Бях на тротоара в непосредствена близост до кръстовището. Първо видях колата, която профучава като изтребител покрай мене. След което се чу невероятен сблъсък, наподобяващ взрив. Помислих, че взривяват някоя от сградите на кръстовището. Облакът прах стигна до четвъртия етаж на сградата", разказва свидетелката пред Нова тв.

На мястото първо дошла полицията, а след това спешните медици.

"Според мен имаше повече пострадали автомобили. Това, което много ме учуди беше, че имаше коли, които минаваха през кръстовището и отминаваха. Не спираха, но все пак това си е до гражданска съвест и човешки отношения", смята тя.

Жената също решава, че е по-добре да не се опитва да помага на катастрофиралите.

"Не съм медицинско лице и не съм подготвена да окажа първа помощ. Прецених, че по-добре да не се доближавам, за да не нараня някой в желанието си да го спася. Така че, останах на разстояние и само свидетел", казва още тя.

Макар да е подала сигнал на телефон 112, тази жена не е била потърсена от разследващите, за да даде показания

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

146

Джаго инджинерин

преди 4 години

"... това, което много ме учуди беше, че имаше коли, които минаваха през кръстовището и отминаваха. Не спираха, но все пак това си е до гражданска съвест и човешки отношения", смята тя... "Добре дошла в страната на крадците на нафта!

145

ЧИТАТЕЛИ

преди 4 години

Само фактът, че синчето е в ареста е шок за фамилията. Как е възможно?До вчера недосегаеми, днес със шведите. Приземяване!Ха дано по-дълго там.

144

, (нерегистриран)

преди 4 години

Има си хора, но на една от публикуваните снимки ми направи впечатление, може да е случаен, но.. От лява моя страна мъж с жълта чанта на земята вървекйи в обратна посока и при удара се обърна, а разстоянието доста далеч.. Проверете, може и аз да недовиждам. Живият ще живее, но жалко за случая с журналиста Милен Цветков. Голям. Нямам думи. Ще ми напомня за вечната усмивка. Вечна му памет.

fallback