Pixabay

Вече няколко седмици сме в положение на социална изолация и излизането навън е ограничено. Сега е много важно да бъдем #ОтговорниВкъщи, за да забавим разпространението на новия коронавирус и след време напълно да го спрем. Времето вкъщи обаче ражда и различни идеи за забавление, а някои от тях идват от известни личности. 

Такъв е и случаят с новото предизвикателство в социалните мрежи. Става въпрос за #tshirtchallenge, което беше започнато от Том Холанд и се превърна в истински хит. Актьорът от „Спайдър-мен“ публикува видео, в което се опитва да облече тениската си докато се е изправил само на ръцете си.
 
Той беше номиниран от актьора Оли Гарднър, а Холанд предизвика колегите си Джейк Джилънхол и Райън Рейнолдс. Джейк не се поколеба да приеме и показа своите завидни фитнес умения и способността си да поддържа баланс. Той предаде щафетата към Хю Джакмън, рапъра 50 Cent и сестра си Маги Джилънхол. 
 
Райън Рейнолдс обаче не беше много доволен от номинацията си. Съпругът на Блейк Лайвли, който е известен със своя хумор, публикува видео, на което реагира на предизвикателството. Той заяви, че няма да се справи с това и недоумяваше как Холанд успява да се облече.

Още за предизвикателството четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase