Продукти:
1 агнешки бут без кост (3 кг)
120 мл червено вино
Сокът от 1 лимон
2 супени лъжици мед
2 супени лъжици горчица
3 скилидки чесън, нарязан
1 супена лъжица ябълков оцет
1 супена лъжица розмарин
1 чаена лъжица мащерка
1 чаена лъжица морска сол
½ чаена лъжица черен пипер
Приготвяне:
Оставете агнешкото на стайна температура за 2 часа. Излейте виното в купата на мултикукъра. Смесете лимоновия сок, меда, горчицата, чесъна, оцета, подправките в купа. Разбърквайте, докато се получи гъста паста. Масажирайте месото с пастата, докато се втрие добре и попие ароматите. Поставете месото в купата на мултикукъра. Настройте на програма за печене 5 часа. Оставете месото да почине за 20 минути преди да сервирате.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
3
Д-р Данов
преди 4 годиниОт Днес не само ще се любуваме на илюзията от снимката , а и салатка няма да има от къде да си сглобим! Весели празници!
2
Д.Кънев
преди 4 годиниЕ и тази година ще се размина с агнешкото.Бойко Борисов ми го взе пед носа.Е белким се задави.
1
дедо Ташунко
преди 4 годиниБлагодаря за рецептата. Само не зная какво означава мултикукър. Да не би това да е нещо като инжекопляктор? Преди 60 г. така наричахме автоматичната само?бачка с п?дал.