fallback

Общ преглед

Извънредното положение и разпространението на коронавируса у нас направи началника на кризисния щаб ген. Венцислав Мутафчийски най-известния мъж в страната. Искаме или не - той е в домовете ни всеки ден чрез телевизията или онлайн медиите.

Мерките, които се взимат срещу вируса, пък развихриха народното творчество, в което главен герой е именно Мутафчийски.

Вижте в галерията мемета с него, които излизат като COVID-19 - извън контрол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

140

65

преди 4 години

Абе хайде стига с тия глупости.Бил облечен с това ,пък утре с друго.Пък после изборите.Ти май няма с кого да си говориш и пишеш ли пишеш,а друг пък от семейството му се интересува.Когато цяла седмица призовава да има доброволци,,а нямаше никой?По-късно се явиха.Не ги праща щото знае колко е страшно.Затово го Слушайте.

139

Анонимен

преди 4 години

А на мен много ми харесват всевъзможните различни модели униформи , които генералът сменя всеки ден за пресконференциите. Мечтая си да го видя като герой в един наш популярен телевизионен сериал в бяла престилка, хирургически костюм син, зелен жълт, лекарски костюмчета, маски и кърпи за глава в различен цвят... А когато дойдат нови избори за президент?!... Ех, мечти...

138

Анонимен

преди 4 години

Стадото и тълпата винаги се впечатляват от силните на деня,от този,който без да се съобразява с мнението им налага своето.Такива хора стават лидери и водачи.Такива са и двамата генерали,които участват в ръководенето на държавата ни: ген.Румен Радев и ген.Мутафчийски.Такива хора трябват на България,за да вкарат стадото от безпросветни,неграмотни и обичащи да си правят каквото си поискат разглезени кифльорци и кифльовци.Бостана с тикви трябва да се изрине и всички корени и коренища-унищожени!!!

fallback