Снимка: iStock

Продукти:

5-6 големи глави обикновен лук (жълт)
1 майонеза+ още, ако е необходимо
4 скилидки стрит чесън
50 г настърган пармезан
50 г настъргано сирене по ваш избор (да не е бяло саламурено)
около 150 г настърган пармезан или твърдо сирене за поръсване
 
Приготвяне:
 
В голяма купа комбинирайте майонезата, нарязания на ленти лук, сирената, чесъна. Разбъркайте добре сместа. Сложете в леко намазнена тавичка за печене. По желание може да поръсите с още малко сирене преди да я поставите във фурната. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса до златистокафяво (около 40 мин).

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase