IStockphoto

Те не могат да преглътнат раздялата, ако половинката им сложи край на връзката. Има представители на определени зодии, които изпитват гняв и неистовото желание да отмъстят на бившето гадже, ако са били наранени или има недоизказани неща помежду им. Те притежават по-тежки характери и трудно биха се съгласили с думите „дай да си останем само приятели“

 
Астролозите на Horoscope.com посочват хората от кои знаци искат да отмъстят след раздяла. Ето от кои е по-добре да се пазите, ако отношенията с тях не потръгнат:
 
Скорпион
 
Те са страстни и изпитват силни чувства, но предадат ли ги, са готови да покажат лошата си страна. Никога няма да се разделят с човека без да му кажат какво мислят и му потърсят сметка. Ако един Скорпион остане подведен и излъган, ще таи злоба в себе си дълго време, като обмисля дълго как да си го върне на тези, които са се подиграли с него.
 
Скорпионите вярват, че рано или късно всичко се връща.
 
Овен
 
Като типичен представител на огнените знаци, Овенът бързо се пали. Той не иска да му казват какво да прави и опита ли се някой да направлява живота му, той става раздразнителен. Става ли дума за раздяла, той забравя за хубавите моменти и това как да нарани човека, с когото е бил толкова близък. Той ще се опита да го злепостави или да срине репутацията му в обществото.
 
Импулсивността на Овните, заради която те искат да си отмъстят, е развалила не една тяхна връзка.
 
Още за зодиите, които си отмъщават на бившите, четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase