fallback

В една дъждовна вечер привърженици на Виктор Орбан протестират срещу опозиционния районен кмет Петер Нидермюлер.

С какво е успял да ги разгневи? Той заяви, че бели християни и хетересексуални стоят в центъра на унгарската семейна политика.

Той смята унгарската политика за расистка, тъй като тя е против имиграцията.

"Тази семейна политика е добра само за образованата средна класа млади хора. Ако сте семейство с 4 деца и искате да си купите нова по-голяма кола държавата може да ви отпусне половината от средствата", посочва Петер Нидермюлер пред DW.

Той обаче не смята, че социалната политика е толкова добра.

Все пак повечето млади семейства, които сега започват живота си смятат политиката за добра. За тях важат данъчни облекчения, дългогодишен платен отпуск по майчинство и още облаги.

"С помощ от правителството успяхме да си купим жилище. В противен случай щяхме още да живеем под наем", посочва един млад унгарец.

Ако не искаме нацията ни да изчезне е много важно да помогнем при отглеждането на децата. Да не говорим, че това е част от християнските ценности и европейската ни култура", настоява пък кметът на  Бидакалас Ищван Нагел

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

96

Анонимен

преди 4 години

Орбан е фашист, който краде повече пари и от Бойко Борисов! Унгария е диктатура с контролирани медии! Цял свят се възхищава на културните и цивилизационни доснижевия на Велика Франция, а не на Унгария! Макрон е 100 класи над Орбан!Vive la Republique! Vive la France!

95

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Има много "болни" "индивиди" в Европа!!!!!Тези"лица" са толкова "само заблудени",че всички коментари са излишни!!!!!Виктов Орбан е абсолютно прав!!!!!Държавотворния етнос даде приоритет номер 1 е НОР

94

муспи

преди 4 години

Бойко Борисоф е казал гордо на султан Ердоган, че поверената му от синедриона държава е с нулев прираст на бяло население.

fallback