Снимка: istock
fallback

Продукти:

1 сирене бри
мед или сладко от смокини
едро счукани орехови ядки

Приготвяне:

Извадете сиренето от опаковката и с нож му направете леки разрези. Сложете го в тава върху хартия за печене. Поръсете с мед/сладко, може да сложите от плодовете на сладкото и поръсете с малко ядки. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 15-20 минути или докато сиренето поомекне. След като го извадите от фурната, оставете сиренето да си почине за 5-7 минути и сервирайте с хубав хляб.

Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Абориген

преди 4 години

Не върви на бирата .. дайте нещо с кокал че не се издържаааа !!!

2

село в северозапада

преди 4 години

А сиренето Бри, няма да ти казвам, каква масленост има!!

1

Антоним

преди 4 години

Може да изглежда вкусно, но високата температура разрушава ензимите в меда и той губи качествата си.

fallback