Продукти:
1 сирене бри
мед или сладко от смокини
едро счукани орехови ядки
Приготвяне:
Извадете сиренето от опаковката и с нож му направете леки разрези. Сложете го в тава върху хартия за печене. Поръсете с мед/сладко, може да сложите от плодовете на сладкото и поръсете с малко ядки. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 15-20 минути или докато сиренето поомекне. След като го извадите от фурната, оставете сиренето да си почине за 5-7 минути и сервирайте с хубав хляб.
Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
3
Абориген
преди 4 годиниНе върви на бирата .. дайте нещо с кокал че не се издържаааа !!!
2
село в северозапада
преди 4 годиниА сиренето Бри, няма да ти казвам, каква масленост има!!
1
Антоним
преди 4 годиниМоже да изглежда вкусно, но високата температура разрушава ензимите в меда и той губи качествата си.