Снимка: istock
fallback

Продукти:

10 големи гъби печурки или други подходящи за пълнене
1 буркан сос маринара
150 г тънко нарязан салам пеперони
2 топки тънко нарязана моцарела
сол, черен пипер на вкус

Приготвяне:

Премахнете пънчетата на гъбите и ги запазете за супа или яхния. Подредете гъбите в тава върху хартия за печене. Напълнете всяка гъба със сос, сложете от салама и накрая моцарелата. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса, докато моцарелата се разтопи.

Още апетитни рецепти може да намерите в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 4 години

Каква моцарела бе вие подигравате ли се,искате да заразите всички ли???

fallback