Снимка: БГНЕС
fallback

Предполагаемият престъпник, застрелял снощи девет души в германския град Ханау близо до Франкфурт, е открит днес мъртъв в жилището си. Това съобщи в Тwitter полицията на провинция Хесен, предадоха Франс прес и ТАСС.

Специалните полицейски сили откриха в жилището и друг труп. Разследването продължава. До момента няма данни за други извършители, се казва в съобщението.

Oще по темата
Засега няма и сведения за мотивите на престъпника, допълва ТАСС, цитирана от БТА.

Не се съобщава и името на открития мъртъв предполагаем стрелец.

Първоначално беше съобщено за 8 жертви на стрелбата, но по-късно полицията обяви, че броят им е нараснал на девет.

По-рано местната полиция уточни, че има и петима тежко ранени при стрелбата, а нападателите са се придвижвали с автомобил с тъмен цвят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 4 години

Град Ханау, както и близкия Офенбах са вече с повече от 50% мигрантско (разбирай ислямско) население. Един био-германец би се чувствал там като че ли е на екскурзия в Диарбекир.

34

до !!!

преди 4 години

В АзГ членуват много мигранти от Източна Европа, както и много хора с немско потекло, изселели се от бившия Съветския Съюз. В АзГ членуват и евреи. Всички ги обединява страхът от пълзащата ислямизация и загубване на европейския идентитет. АзГ не са против мигранти от Африка и Близкия Изток, които са се интегрирали добре в Германия.

33

Болгар

преди 4 години

До бългериънЕдни хора с малки шапета го правят, брат.

fallback