БГНЕС

Дженифър Лопес е едно от най-известните имена в шоубизнеса. След над 20 години на сцената тя продължава да жъне успехи и най-скорошният ѝ беше гостуването по време на Супербоул. Джей Ло направи страхотно шоу заедно с Шакира и двете се превърнаха в първите латиноамериканки, които пеят на подобно събитие.

 
Разбира се, интересът към Супербоул се покачи веднага, след като беше оповестено кои звезди ще забавляват публиката по време на почивката. Всяка една стъпка на двете дами се следеше внимателно от техните фенове, които искаха да разберат всичко за подготовката. Единственото, което Джей Ло и Шакира показваха обаче беше усилената им работа във фитнеса.
 
И резултатите бяха видими. Двете изпълнителки показаха невероятни фигури. Шакира вече сподели своята тайна за постигнатото и сега е време да погледнем и в режима на Джей Ло. 
 
Изпълнителката тази година ще навърши 51 години, но това никак не ѝ пречи да прекарва значително време във фитнеса. Пред списание „O, the Oprah Magazine“ Джей Ло признава, че започва тренировката си със 150 коремни преси, разделени в три серии по 50. 
 
Това обаче изисква и здравословно хранене, към което изпълнителката се придържа стриктно. През януари тя и годеникът ѝ Алекс Родригес си поставиха за цел да забравят за захарта и да намалят въглехидратите за 10 дни. Безсмислено е да казваме, че звездите постигнаха желания резултат. 
 
Според личния ѝ треньор Трейси Андерсън, Дженифър залага изцяло на органични храни. Тя избягва силно обработените храни и се насочва към ястия, които са богати на протеин и полезни хранителни вещества. В менюто ѝ задължително присъства рибата, а през деня винаги носи със себе си пакетче ядки, за да се снабдява със здравословни мазнини.
 
Какъв е хранителният режим на Джей Ло четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase