Снимка: iStock
fallback
Продукти:
 
4 броя пилешки гърди
500 г чери домати
няколко скилидки чесън, нарязани
400 г царевица от консерва
зехтин
сол, черен пипер на вкус
 
Приготвяне:
 
За всяко парче пилешки гърди, пригответе алуминиево фолио, може и двойно да го направите. Поставете пилешките гърди, които сте овкусили със сол и черен пипер. Прибавете чери доматките и отцедената царевица. Количеството царевица, чесън и домати се разпределя така, че да има за всяко парче месо от тях. Капнете по няколко капки зехтин и завийте добре фолията. Сложете ги в подходяща тава и печете в предварително загрята фурна на 200 градуса. Печете така около 30 минути, след което отворете фолиата, за да се запече месото за още няколко минути.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 4 години

А предлагам много по-вкусна рецепта - пиле фрикасе или пиле кавърма!

2

Аззз

преди 4 години

Днес бе ге са пословични с ужасните си рецепти. Илияна, моля те, не готви

1

Анонимен

преди 4 години

Зехтина само разваля аромата и вкуса на ястията,вони на зелена ***.И защо трябва да в това вредно филио,а не в гювече?

fallback