Снимка: Getty
fallback

Матю Пери не издържа на изкушението и най-накрая се присъедини към Инстаграм. Той беше последният от великолепната шесторка от „Приятели“, който все още нямаше профил в социалната мрежа.

 
Това обаче вече е в историята и феновете на сериала не могат да бъдат по-щастливи. Новината за присъединяването на Пери към Инстаграм дойде от колежката му Лиса Кудроу, която публикува тяхна обща снимка, за да го поздрави.
 
„Най-накрая! Ура! Не мога да повярвам на очите си! Добре дошъл в Инстаграм“, написа тя.
 
Големите почитатели на „Приятели“ ще забележат, че екранната Фийби използва и една от репликите в сериала, за да отпразнува повода. „My eyes, MY EYES“ е именно това, което казва тя, когато разбира, че Моника и Чандлър са двойка. Матю Пери изигра хумористичния и саркастичен Чандлър, а Кортни Кокс влезе в ролята на Моника. 
 
Разбира се, постът на Кудроу събра повече от милион харесвания само за няколко часа, а Дженифър Анистън, която изигра Рейчъл, също беше доста развълнувана. „Ура, Мати! Можеше ли това да отнеме повече време?“, пише тя под снимката.
 
Кортни Кокс, Алисън Джени бяха сред звездите, които поздравиха Пери за социалния му профил. Засега няма коментар от мъжката част на „Приятели“ в лицето на Дейвид Шуимър (Рос) и Мат ЛеБланк (Джоуи).
 
Ако смятате, че Пери ще ви зарадва с обща снимка, както направи Дженифър Анистън, то не бързайте. засега актьорът не е публикувал нищо, но пък вече има повече от милион последователи. 
 
От своя страна, той следва само 20 човека, сред които са всички от „Приятели“. Чакаме с нетърпение да видим каква ще е първата снимка на Пери и можем само да се надяваме да е нещо подобно на Дженифър Анистън.
 
Ако някой е забравил как тя влезе в Инстаграм, нека да припомним, че актрисата успя да „счупи“ социалната мрежа с обща снимка, на която тя е заедно с Мат ЛеБланк. Дейвид Шуимър, Матю Пери, Лиса Кудроу и Кортни Кокс. 
 
Звездата постигна рекорд на Гинес за най-бързо достигнати 1 млн. последователи. Тя ги събра за по-малко от 6 часа. В момента Анистън има повече от 27 млн.
 
Още новини за звезди четете на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 4 години

"Социален профил"?Безработен? Инвалид? Сам родител? Пенсионер?

2

И престанете

преди 4 години

Да краднете вече бе ей! В смисъл то рано или късно всичко ще иде във водата! Или в планината! Ама некви дрогари да ме изкарват шашав отвсякъде. И нема да им направя кефа да умра. Те са с предимство. Преди мене господа о не питайте що!!! *** мама му стара ...

1

Е не ...

преди 4 години

Няма да се говори повече, когато говорех ти пиеш, значи бях много склонен да забравя оная гадна история в замяна на помощ. Ти се направи на пълна пияница! Счупил съм го да заради разкарването ми и затова, че ме взехте за шаран. Ноооо едно парченце е достатъчно от него ония да го блокирам като се прави на много умен!

fallback