Pixabay
fallback

Данните от проучване, публикувано в The Journal of Positive Psychology, показват, че на средностатистическия човек му трябват близо 3 месеца, за да забрави бившето гадже. Но опитът на мнозина показва, че може да мине и повече време преди да забравим старата любов. 

 
Според астролозите, рождената дата има значение за това колко влюбчиви сме. Разглеждайки наталната карта на всеки, те могат да разгледат по-подробно отношенията на всеки знак и връзката му с Венера - планетата на любовта. 
 
Ако някой има по-напрегнати аспекти с планетата или Луната, както и Нептун на диаграмата, може да изпадне в отчаяние и тъгува по бивши гаджета. Това коментира астрологът Кларис Бъстъл по темата. 
 
С наближаването на Свети Валентин може би много от вас мислят за старите връзки. Ето хората от кои зодии е по-вероятно да изпитват чувства към бившите:

1. Телец (20 април - 20 май)
 
Като представител на земните знаци, Телецът в това отношение е един от най-бавните. Трябва да мине доста време след раздяла, за да може да се отърси от станалото, като на моменти ще бъде емоционално нестабилен. 
 
Телецът е изключително романтичен и е склонен да гледа на партньорите си като на сродни души. Всички представители на този зодиак държат на сериозните връзки и са надеждни партньoри. Те се отдават напълно на връзката и много страдат, когато очакванията им за нея не се оправдава. 
 
2. Скорпион (23 октомври - 21 ноември)
 
Подобно на Телец, Скорпионът може дълго време да търси идеалната половинка и още повече да тъгува след като отношенията с нея приключат. Скорпионите никога не хабят време и енергия за някой, който не заслужава вниманието им. 
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Днес май улучиха

преди 4 години

Телците наистина държат на сериозната връзка, но подбират партньор(ка) така, че връзката да бъде и изгодна.Скорпионите наистина дълго време остават обсебени от лицето, което е събудило страстта им.За един мъж от зодия "Риби" пък знам, че години наред след приключването на някоя връзка, се обажда от време навреме на бившата си любов просто ей така, за да я чуе и да я попита как е. Но това важи не само за една жена, а за няколкото му бивши гаджета.

3

Анонимен

преди 4 години

Тая маша още търси своя грозо-григор, но е с неправилния грим

2

Телец

преди 4 години

Много сме готини.

fallback