Pixabay

Данните от проучване, публикувано в The Journal of Positive Psychology, показват, че на средностатистическия човек му трябват близо 3 месеца, за да забрави бившето гадже. Но опитът на мнозина показва, че може да мине и повече време преди да забравим старата любов. 

 
Според астролозите, рождената дата има значение за това колко влюбчиви сме. Разглеждайки наталната карта на всеки, те могат да разгледат по-подробно отношенията на всеки знак и връзката му с Венера - планетата на любовта. 
 
Ако някой има по-напрегнати аспекти с планетата или Луната, както и Нептун на диаграмата, може да изпадне в отчаяние и тъгува по бивши гаджета. Това коментира астрологът Кларис Бъстъл по темата. 
 
С наближаването на Свети Валентин може би много от вас мислят за старите връзки. Ето хората от кои зодии е по-вероятно да изпитват чувства към бившите:

1. Телец (20 април - 20 май)
 
Като представител на земните знаци, Телецът в това отношение е един от най-бавните. Трябва да мине доста време след раздяла, за да може да се отърси от станалото, като на моменти ще бъде емоционално нестабилен. 
 
Телецът е изключително романтичен и е склонен да гледа на партньорите си като на сродни души. Всички представители на този зодиак държат на сериозните връзки и са надеждни партньoри. Те се отдават напълно на връзката и много страдат, когато очакванията им за нея не се оправдава. 
 
2. Скорпион (23 октомври - 21 ноември)
 
Подобно на Телец, Скорпионът може дълго време да търси идеалната половинка и още повече да тъгува след като отношенията с нея приключат. Скорпионите никога не хабят време и енергия за някой, който не заслужава вниманието им. 
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase