IStockphoto
fallback
Не са малко жените, които се чудят колко време им е необходимо да общуват с един мъж, преди да позволят интимна близост в една връзка. Психологът Елена Шамова коментира темата пред Wday.
 
Искам или не искам
 
Първо, би било добре самите дами да решат какво очакват от една среща. Ако това е еднократна забивка, тогава защо не? За да бъде връзката с мъж повече от една нощ, между първата среща и първия секс трябва да има поне 4-5 излизания. През това време се формира мъжкото възприятие за жената, мислите за нея, появяват се фантазиите, образът ѝ се фиксира в съзнанието. Разбира се, в живота има изключения. В моята практика имаше случай, когато младите хора, виждайки се, просто загубиха почва под краката от чувства и страст. Сексът при първата среща е бил бурен и спонтанен и досега живеят заедно щастливо.
 
Той ще ме напусне, ако не се съглася
 
Това е най-често срещаният женски страх, толкова широко разпространен, колкото и страхът, че на първа среща момичето ще бъде завлечено в леглото. Поради това в началото на една връзка възникват не малко проблеми. Първо жената се тревожи „какво да прави, ако партньорът предложи секс“, а след това се тревожи със същата сила защо той не ѝ е предложил секс. И спекулациите и подозренията започват по темата за външния вид, личната привлекателност... За мен големият въпрос е дали ще се проведе втора среща и дали ще започне дълга връзка, ако сексът се случи в първите часове на срещата.
 
Още предимства и недостатъци на секса на първа среща четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Ковача

преди 4 години

Прабългарин и Славянка се срещнали на полянка. Цуни гуни, вади тури- народили сладури. Чудомир

39

заблуден

преди 4 години

Не знам, не съм експерт в тези неща, но мисля, че готините мадами, стойностните жени не пускат лесно, камо ли на първа среща. И въобще при тях не става въпрос за едното пускане, а за повече неща.

38

+++

преди 4 години

Преди време сексът можехме да го правим и преди първа среща, т.е. "срещата" е в леглото. Това понятие "среща", никога не съм го харесвал. То е за американците.

fallback