Джей Ло и Алекс Родригес се радват на близо две години щастлив съвместен живот. Отглеждайки заедно децата си, спортувайки и подкрепяйки се, те печелят симпатии на много двойки, които са открили любовта на по-късен етап от своя живот.

През лятото на миналата година, талантливата певица и актриса обяви, че се е сгодила за бившия баскетболист. Тя е на 49, а той на 43. Новината не е изненада за никого, защото по отношенията им в публичното пространство и социалните мрежи личеше, че те си пасват идеално.

Според психолози, намирането на перфектната половинка след 40 е предпоставка за връзка, която ще трае доживот, пише Prevention.

Имат ли значение годините за връзката?

Отговорът е – много повече отколкото предполагате. Когато човек е по-възрастен и намери идеалния партньор, той е по-мотивиран за развитието на връзката, защото не иска да губи повече време в самота и разочарования. 

„Двойки, които се женят по-късно от нормалното издържат по-дълго“, коментира Уилям Чопик, професор по психология в Мичиганския университет. По думите му, много хора, които са сложили брачните халки рано, могат по-лесно да вземат решение да се разведат. 

Още за връзката между Джей Ло и Алекс Родригезчетете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase