Снимка: БГНЕС

Алиша Кийс бе невероятна като водеща на наградите "Грами". Те бяха раздадени преди броени дни и наред с имената на звездите, които си тръгнаха с най-много статуетки, в интернет пространството все още се говори за ослепителната визия на певицата.

На 25 януари Алиша Кийс стана на 39 години, но ако я видите отблизо, едва ли ще ѝ дадете повече от 30. През 2016 г. тя обяви, че спира да използва гримове, за да докаже, че жените са хубави и могат да се чувстват добре без допълнителни средства за разкрасяване.
 
Както миналата, така и тази година, певицата излезе на сцената на "Грами" съвсем естествена, като бе оставила гримьорите зад грандиозната продукция само да ѝ поставят единствено лек блясък по скулите и почти незабележим гланц за устни. След шоуто, снимайки се с най-различни звезди, Алиша позира гордо и изглежда не като възрастна жена, а по-скоро ученичка в гимназията.
 
Наскоро изпълнителката сподели какви продукти използва, за да има здрава и хубава кожа.
 
„Питаха ме за това от доста време. Вече е тук... моята рутинна грижа, която прави кожата ми сияеща и ме кара да се чувствам добре“, коментира Кийс, която сподели видео в Instagram и попита своите последователи дали искат да качва още подобни публикации.

Каква е тайната на Алиша Кийс за сияйна кожа? 
 
Пиене на вода – от особено значение 
 
В клипа звездата е вързала кърпа на главата си, която да ѝ прибира косата. Въпреки че лицето ѝ изглежда почти идеално, тя разказва, че като всяка жена има пъпки и суха кожа, с които трябва да се справи. 
 
По думите на Кийс, пиенето на вода е много важно за хидратацията на кожата. След като тя е добре овлажнена, може да се ползва каквато и да е козметика. 
 
"Водата е тайната, толкова е просто", коментира тя, държейки чаша с вода. Тя добавя, че понякога я смесва с пресни плодове, за да е по-свежа. 
 
Още от тайните на Алиша Кийс за хубава кожа четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase