Снимка: БГНЕС
fallback

Освен милиардер, изобретател, собственик на автомобилна компания, компания за копане на тунели и за изпращане на ракети в Космоса, Илон Мъск е и... музикант.

Вчера футуристът публикува своя нова електронна песен в Soundcloud, която носи името Don't Doubt Ur Vibe. Мъск твърди, че музиката и текстът, който всъщност е от две изречения, са изцяло негово дело. Не е ясно дали футуристът не е получил малко помощ от приятелката си Граймс, която също е музикант.

Това далеч не е музикалния дебют на милиардера. През 2016 годин той прави песен за убитата горила Харамби в зоопарка в Синсинати, когато малко момченце падна в клетката й.

Разбира се, появата на песента веднага предизвика вълна от нови миймове, част от които сравняват Мъск с рапъра Пост Малоун, тъй като двамата много си приличали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Тошко.

преди 4 години

Дизеляците мажат народна кайма и злобеят.

15

Много добре!

преди 4 години

"Системата си има квота за "успели", и единствените условия за раздаване на този успех е получателя да не го заслужава. Така се създава илюзията, че всеки би могъл да успее, и се премахва опасността от издигането на положителни модели за подражание.Дори и след падането на господството на религията, селяка потискан векове наред си иска фалшивите идоли за боготворене под каквато и да е форма.Неприязънта не е от завист а от вредата от това, за което такива кукли се ползват."УНИКАЛЕН КОМЕНТАР!

14

Анонимен

преди 4 години

До DidoМани мани, аз съм чувал изпускания на био метан които звучат по хармонично.

fallback