Снимка: БГНЕС
fallback

Продължава издирването на крадците, които пробиха с ъглошлайф касите на митницата в Благоевград. Все още не е ясна самоличността им. Предполага се, че обирът е поне за половин милион лева. Ударът е бил предварително планиран и крадците са били много добре подготвени, пише bTV.

Oще по темата

По първоначална информация те са прескочили оградата, след което са влезли в двора на митницата. Оттам, за да стигнат до сградата, се качили по аварийна противопожарна стълба. Влезли са вътре през прозорец на третия етаж, който е бил предварително отворен. Знаели са в кое помещение се съхраняват веществените доказателства. Взели са ъглошлайф и разрязали две метални каси. Извадили са сребърни накити, както и пари. Точната сума все още се уточнява, но тя е голяма.

По време на бягството крадците са разпилели част от плячката в двора на митницата. Повече подробности за обира прокуратурата ще даде в понеделник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Ама вие сте едни

преди 4 години

С ъглошлайф ка се пробива?

36

въпросТче

преди 4 години

В училищата искат да слагат камери да гледат четвъртокласниците да не преписват на диктовките; в митниците има ли камери, да се види кой е оставил отворен прозореца???? ?? ??? ?? ? ?? ?

35

Анонимен

преди 4 години

До: Трябва да има повече..... Абе ти нор.мален ли си, имаш ли мозък и логика?Прочете ли, че прозореца е бил отворен, че са знаели къде да отидат точно?Не се ли досещаш, че това е вътрешна работа, т.е. митничарска и евентуално ченгеджийска?

fallback