Снимка: iStock

Продукти:

150 г козе сирене
50 г нарязан шамфъстък
50 г нарязани орехи
млян черен пипер на вкус
½ ч.л. прясна мащерка нарязана на ситно
3-4 сушени смокини
 
Приготвяне:
 
Натрошете сиренето в дълбока купа. Прибавете към него ядките, нарязаните на ситно смокини и подправките и разбъркайте добре. От получената смес по желание може да оформите топчета или да разпределите сиренето в по-малки купички, които да сервирате на масата с хубав хляб. По желание може да добавите и мед, за да може всеки да си сложи върху филийката със сиренето от него.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase