IStockphoto

Всяка една връзка преминава през различни етапи в своето развитие. Първоначално не можете да се отделите един от друг, но постепенно започвате да си омръзвате, да се карате за глупости и понякога се отчуждавате. Ежедневието ви погълва и единственото, което искате, е да си починете.

Почивката често се изразява и в кратка раздяла, която някои двойки не преодоляват и прекъсват връзката си завинаги. Все пак има и такива, които се борят със зъби и нокти, за да запазят романтиката помежду си и да продължат заедно към бъдещето. 

Вече навлязохме в 2020 година, а с нея започна и новото десетилетие. По традиция, много хора си правят списък със желания и обещания, към които ще се стремят през следващите 12 месеца. Често в тази класация попадат неща като отслабване, нов дом или кола, смяна на работата, повече пари и т.н., повечето от нас забравят да включат нещо и за връзката си. 

Експертите обаче съветват да помислите и за романтичния си живот и заедно с половинката си да съставите списък с цели, които да постигнете през тази година. Ето какво може да включите в класацията: 

Правете секс веднъж седмично

Всъщност няма точна цифра за тази дейност, но експертите съветват да сте интимни с партньора си поне веднъж седмично. Проучвания показват, че двойките, които правят секс често, са по-доволни от връзката си и са по-щастливи с човека до себе си. 

Още съвети за по-добра връзка четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase