Снимка: istock
fallback

Продукти:

2 бр багети
6 с.л. разтопено масло
1/2 ч.л. чесън на прах
сол, черен пипер на вкус
лют пипер на вкус – по желание
200 г сирене Бри
2 топки нарязана моцарела
 
Приготвяне:
 
Разрежете багетите, но не докрай. Резените трябва да са с дебелина около 2 см. Към разтопеното масло прибавете пипера, солта и чесъна. Намажете хляба хубаво, особено между резените и сложете между тях сирената. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса (в тава върху хартия за печене), до разтапяне на сирената. 

Още вкусни рецепти вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 4 години

БАБА ТИ ВСЕ БРИ И МОЦАРЕЛА Е ЯЛА - Я СТИГА С ТЕЯ ПРЕФЪРЦУНЕНИ ГЛУПОСТИ @!

2

Анонимен

преди 4 години

КВИ БАГЕТИ БЕ - ТВА СИ Е ЖИВА БАНИЦА НА КАРТИНКАТА!!! ВИЕ БАГЕТА ВИЖДАЛИЛИ СТЕ БЕ АВТОРКАТА ????????????? ЛИЧИ СИ ЧЕ КРАКА ТИ В МАГАЗИН НЕ СТЪПВА ИЛИ СИ НЕГРАМОТНА КУЛИНАРНО - ТОГАВА ПО ДОБРЕ НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ ИЛИ НАЙ МАЛКОТО СЕ ИНФОРМИРАЙ !!!!

1

Момо

преди 4 години

Мажете хляба с масло отвътре, слагате сиренето (може да комбинирате няколко вида сирене, но без бяло саламурено), поръсете с чубрица. Увийте в алуминиево фолио и запечете до разтапяне на сиренето.Това е моята рецепта :)

fallback