Продукти:
1 чаена лъжица масло
550 г бял шоколад, натрошен или на парченца
400 мл подсладено кондензирано мляко
75 г масло
2 чаени лъжици есенция ром
1 чаена лъжица течна ванилия
¼ чаена лъжица индийско орехче
120 г сушени червени боровинки
120 г орехи, натрошени
Приготвяне:
Намажете тава за печене с 1 чаена лъжица масло. Смесете шоколада, кондензираното мляко и 75 г масло в купа в микровълновата. Загрейте, докато шоколадът се стопи, но без да завира. Ако не искате да рискувате, загрейте съставките на водна баня.
След като шоколадът е разтопен и кремообразен, добавете към него ванилията, есенцията ром, индийското орехче и разбъркайте добре. Добавете боровинките и орехите. Излейте сместа в правоъгълната тава, която сте подготвили предварително. Охладете фъджа в в хладилник за 8 часа. Преди да сервирате сладкиша го нарежете на малки правоъгълници.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
4
4
преди 4 годиниЯ, Уанг 52 3.16 31 %
3
4
преди 4 годиниПолона Херцог 58 3.26 45 %
2
House M.D.
преди 4 годиниКакво е "фъдж"? Все пак не говоря суахили.