Снимка: IMDB
fallback

Точно месец преди премиерата на "Новият папа", HBO представиха пълния трейлър на очакваното продължение на "Младия папа".

"Нека пръв хвърли камъка този, който е безгрешен."

В новия трейлър става ясна съдбата на папа Пий XIII (Джуд Лоу), който изпадна в кома в края на сезона на "Младия папа". Той се събужда вече "не просто почитан, а идолизиран" от вярващите.

Oще по темата

"Ватикана е в криза"

Църквата се оказва в още по-голям хаос, тъй като тя вече си има нов папа - Джовани Пауло III (Джон Малкович). Лени Белардо има намерение да си върне папската корона, но Джовани Пауло няма намерение да я пусне.

Първите два епизода (от общо девет) ще са налични в HBO GO от 22:00 часа на 10 януари. Следващите епизоди ще дебютират по два всеки пореден петък, а телевизионното излъчване ще бъде всеки вторник от 21:00 часа, като премиерата е на 14 януари по HBO.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

БКП:Бойко FAKE COPY

преди 4 години

Еми, като ви се свидят парите няма да ви дадат коледни бонуси за нови жартиери, а ще си оправите телевизията. Щото, ето хората филми заснемат в 2К, 4К. След година ще има 5К.

7

БКП:Бойко FAKE COPY

преди 4 години

Облагай с високи такси тези, които не искат да се ъпгрейднат.Ква е тази телевизия. Заради тия гала вечери на тия ти ми миски-метеороложки нямат пари да излъчват поне HD качество на сигнала.Трябва да има данък - стара технология.

6

БКП:Бойко FAKE COPY

преди 4 години

Заснет е 2К. Бойко се чуди от къде да вземе пари, обаче никога няма да обложи неговите медии21 век,Нов***ТВ е единствената нац. тел. с размазана картина и ниско качество. Това води до увреждане на зрението. Време е да се направят промени в лицензията за такива телевизии и кабеларки. Ако излъчваш 4К цената на лиценза да е ниска. Ако излъчваш ниско качество цената на лиценза да се увеличава.Колко сложно е това? Масово всички телевизори в магазините са вече 4К.БНТ, БТВ всички са HD-супер качеств

fallback