Общ преглед
Олимпийските игри в Токио се приближават с всеки изминал ден. Феновете на японската култура и специфичния манга (аниме) стил бяха зарадвани с подарък от японски художници. Над 40 страни получиха свой аниме самурай с изключително подробна информация за всеки един от тях, пише LazyAnime.
Още по темата

Интересното в случая е, че това не е официална реклама на Токио 2020. Доброволният труд на японските художници е успял да сътвори тези наистина впечатляващи персонажи. Според фенове картинките са гениални.

Всички гости на японските олимпийски игри са разделени в различни подгрупи като „Голямата осморка – страните от Г-8 – Япония, САЩ, Германия, Италия, Франция, Канада, Великобритания и Русия“, Петте краля на Севера – Швеция, Норвегия, Дания, Финландия и Исландия, Драконът и тигъра – братята от Ориента – Китай и Южна Корея и още много други.

Изданието споделя информация за руския самурай. Той се казва Фьодор, роден е през 11 декември, зодия стрелец. Руснакът е стеснителен млад човек, който винаги се отнася добре с другите. Мечът му е способен да разцепи огромните сибирски ледове.  

За всеки един от самурайте ще бъде публикувана подробна информация в сайта на художниците тук. Уви, за момента страницата е налична само на японски език. Очакваме запалените фенове да помогнат с превода съвсем скоро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар