Снимка: istock

Продукти:

500 г броколи, нарязани
1 и ½ чаши пилешко месо, сварено и накъсано
1 чаша зеленчуков бульон
1/3 чаша прясно мляко
1 супена лъжица разтопено масло
½ чаша настърган кашкавал
2 супени лъжици хлебни трохи, едри

Приготвяне:

Загрейте фурната на 220 градуса. Сварете броколите във вряща вода, докато омекнат или за около 5 минути. Отцедете.

Поставете броколите в тава за печене. Покрийте с накъсаното сварено пилешко. В купа смесете бульона с млякото. Залейте пилешкото и броколите. Поръсете с кашкавал. Смесете маслото с хлебните трохи. Поръсете и тях отгоре. Печете за 15 минути или до златисто.

Още апетитни рецепти може да намерите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase