Снимка: Istock
fallback

Продукти:

500 г рукола
2 консерви риба тон
1 голяма глава червен лук
300 г сварен боб от консерва
¼ чаша пресен магданоз, ситно нарязан
3 супени лъжици зехтин
2 супени лъжици пресен лимонов сок
½ чаена лъжичка настъргана лимонова коричка
¼ чаена лъжичка сол
¼ чаена лъжичка черен пипер

Приготвяне:

Отцедете рибата тон от собствения сос. Отцедете и боба, ако е от консерва. Нарежете магданоза на ситно. Лука може да е нарязан на по-едри полумесеци. Смесете всички съставки в купа за салата. Овкусете с предварително смесените подправки, зехтин и лимонов сок за дресинга. Още апетитни рецепти може да намерите в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 4 години

А лимоновата коричка с какво да се почисти от химикалите, с които е третирана? Бензин, спирт, водка или коресилин?

4

до Ру кола

преди 4 години

По-добре да дава рецепти, отколкото здравни съвети. Така и така няма да и се вържем

3

Ру кола

преди 4 години

От червена глава (лук), не се получават полумесеци, а цели петилетки, освен това е много трудно в една чаена лъжичка да настържеш лимонова *** и да остане място за черен пипер и сол.

fallback