Продукти:
500 г рукола
2 консерви риба тон
1 голяма глава червен лук
300 г сварен боб от консерва
¼ чаша пресен магданоз, ситно нарязан
3 супени лъжици зехтин
2 супени лъжици пресен лимонов сок
½ чаена лъжичка настъргана лимонова коричка
¼ чаена лъжичка сол
¼ чаена лъжичка черен пипер
Приготвяне:
Отцедете рибата тон от собствения сос. Отцедете и боба, ако е от консерва. Нарежете магданоза на ситно. Лука може да е нарязан на по-едри полумесеци. Смесете всички съставки в купа за салата. Овкусете с предварително смесените подправки, зехтин и лимонов сок за дресинга. Още апетитни рецепти може да намерите в Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
5
Анонимен
преди 4 годиниА лимоновата коричка с какво да се почисти от химикалите, с които е третирана? Бензин, спирт, водка или коресилин?
4
до Ру кола
преди 4 годиниПо-добре да дава рецепти, отколкото здравни съвети. Така и така няма да и се вържем
3
Ру кола
преди 4 годиниОт червена глава (лук), не се получават полумесеци, а цели петилетки, освен това е много трудно в една чаена лъжичка да настържеш лимонова *** и да остане място за черен пипер и сол.