Снимка: Istock

Продукти:

500 г рукола
2 консерви риба тон
1 голяма глава червен лук
300 г сварен боб от консерва
¼ чаша пресен магданоз, ситно нарязан
3 супени лъжици зехтин
2 супени лъжици пресен лимонов сок
½ чаена лъжичка настъргана лимонова коричка
¼ чаена лъжичка сол
¼ чаена лъжичка черен пипер

Приготвяне:

Отцедете рибата тон от собствения сос. Отцедете и боба, ако е от консерва. Нарежете магданоза на ситно. Лука може да е нарязан на по-едри полумесеци. Смесете всички съставки в купа за салата. Овкусете с предварително смесените подправки, зехтин и лимонов сок за дресинга. Още апетитни рецепти може да намерите в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase