Продукти:
500 г бекон
1 зелка, нарязана
1 голяма глава лук, нарязан
300 г пресни гъби, нарязани
сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Загрейте малко мазнина в дълбок тиган. Задушете в него бекона, нарязан на кубчета. Разбърквайте постоянно, докато покафенее. Отцедете бекона върху кухненска хартия, докато се охлади. В същата мазнина задушете зелето, лука, гъбите. След като омекнат, добавете отново бекона. Овкусете с подправките. Намалете котлона и оставете да се готви още 10-15 минути.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
2
Янко
преди 4 годиниНа тази гозба, оно време й казваха свинско със зеле. Сега са й сложили и гъби за да я модернизират.
1
Анонимен
преди 4 годиниКогато хира, научили се да горят, зяпайки Гала, ти дават рецепти ...