Снимка: iStock
fallback

Продукти:

500 г бекон
1 зелка, нарязана
1 голяма глава лук, нарязан
300 г пресни гъби, нарязани
сол и черен пипер на вкус
 
Приготвяне:
 
Загрейте малко мазнина в дълбок тиган. Задушете в него бекона, нарязан на кубчета. Разбърквайте постоянно, докато покафенее. Отцедете бекона върху кухненска хартия, докато се охлади. В същата мазнина задушете зелето, лука, гъбите. След като омекнат, добавете отново бекона. Овкусете с подправките. Намалете котлона и оставете да се готви още 10-15 минути.

Още вкусни рецепти можете да видите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Янко

преди 4 години

На тази гозба, оно време й казваха свинско със зеле. Сега са й сложили и гъби за да я модернизират.

1

Анонимен

преди 4 години

Когато хира, научили се да горят, зяпайки Гала, ти дават рецепти ...

fallback